5.7.2014

Vaaleanpunainen sydänrippikakku

Kummitytön rippikakku huomiseksi. Vaalea kakkupohja, välissä lakkahilloa ja valkosuklamoussea (kermaa, mascarponea ja sulatettua valkosuklaata).
Vaaleanpunainen sydänrippikakku

Vaaleanpunaisen ja valkoisen sokerimassa sekoitus ja kaulitseminen.

Kaulitun massa nosto ohuen kermaavaahtopinnan päälle.

Ihanan sileää!

Kuviokaulimella pitsiä pintaan.

Pitsiä ja perhosia.
Sokerihelmistä rippiristiin ketju. Elintarvikeliimaa alla.

Valmis! Nyt tämän pitäis kestää autokuljetus yli neljän tunnin ajan.

2 kommenttia:

  1. Hei! Mistähän johtu, että kuorrutus ei pysynyt paikallaan , vaan lipesi pois muutaman tunnin sisällä kun kakkua alettiin leikata. Kermavaahto kuorrute taisi olla liian liukas alustaksi. Olen aikaisemmin tehnyt vain voikreemi alustalla. Muuten kakku oli tosi hyvän makuisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, että näin tapahtui! Sokerimassa on vähän jännittävää laitettavaa. Oisko lämpötilallakin ollut sormensa pelissä, kermavaahto alkanut lämmetä pöydällä ja sitten koko pinta lähtee valumaan. Voikreemiä olen joskus käyttänyt itsekin, mutta sitä on ollut vaikea levittää pehmeän kakun pintaan. Välillä laitan kuorrutteen suoraan kakun pintaan. Onneksi kakku kuitenkin maistui :)

      Poista