Keitetyt |
Paistetut |
Bagelit (8-11 kpl)
Taikina
- 2½ dl vettä (kuumenna kädenlämpöiseksi)
- 1 pss kuivahiivaa
- 1 tl suolaa
- 2 tl sokeria
- 2 rkl öljyä (sekoita hiiva, suola, sokeri ja öljy veteen)
- n. 6 dl vehnäjauhoja (lisää jauhot ja vaivaa 10 minuuttia)
Kohota puoli tuntia. Leivo taikina pyöreiksi palloiksi.
Keittämiseen
- 2 l vettä
- 2 rkl siirappia
- 2 rkl suolaa (lisää siirappi ja suola veteen)
Keitä vesi kiehuvaksi. Tee taikinapalloihin sormilla reikä keskelle ja keitä vedessä puoli minuuttia molemmilta puolilta. Nosta pellille leivinpaperin päälle.
Voiteluun
- muna (voitele munalla)
- unikon siemeniä (ripottele pinnalle unikon siemeniä)
Paista 225 C 10-15 minuuttia.
Ohje Kinuskissa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti