Lohikeitto
- nokare voita
- 1 sipuli (kuullota kuutioitua sipulia voissa kattilassa)
- 1 l vettä
- 2 kpl kalaliemikuutioita (lisää vesi ja liemikuutiot ja keitä)
- n. 700 g perunoita (kuori ja pilko perunat, laita kalaliemeen kiehumaan)
- 1 pss (200 g) keittojuureksia (lisää keittojuurekset ja anna kiehua)
- 1 pkt (250 g) Koskenlaskijajuustoa (lisää juusto paloina ja keitä niin että sulaa)
- n. 700 g lohifileepaloja (kun perunat ovat kypsiä, lisää paloiteltu lohi, jonka päälle on ripoteltu suolaa. Keitä hetki, lohi kypsyy niin nopeasti.)
- tilliä
- sitruunapippuria
- suolaa (lisää mausteet)
Määrät suuntaa antavia, tee suhteet itsellesi sopiviksi että saat mieleisen keiton. Nauti ruisleivän kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti