Ruusuporsotus on todella helppa ja nopeaa. Eikä tarvitse erikseen väsätä mitään muista koristeita. Vähän tuli hääkakku mieleen!
|
Kakun pinnalle ohuesti kermavaahtoa, ettei itse kakku pilkota ruusun välistä. Ruusun pursotus alkaa keskeltä. |
|
Toinen ruusu ihan viereen. |
|
Ja kolmas... |
|
Valmis! |
|
Vähän kultasprayta päälle. Huvikseen ulkona :) Ja sehän on sitten makuasia, et kummin on kauniimpi - sprayattuna vai ilman.
|
Kaakaokakkupohja
- 150 g voita
- 3 dl sokeria (vaahdota voin kanssa)
- 3 munaa (lisää yksitellen voisokerivaahtoon)
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1½ dl perunajauhoja
- 1½ dl kaakaota
- 3 tl leivinjauhetta
- ½ tl suolaa
- 3 tl vanilliinisokeria
- 2,5 dl maitoa
175 C, melkein tunti. Vuoan halkaisija 22 cm. Pohja on pehmeä, saa seisoa vuoassa seuraavaan päivään, kumotaan vasta sitten.
Valkosuklaalimetäyte
- 4 dl kermaa vaahdotettuna
- 2 prk valkosuklaalimerahkaa
- 1 dl sokeria
- 130 g valkosuklaata sulatettuna
- 2 limen raastettu kuori
- ½ dl limen mehua (kuumenna ja sulata liivatteet tähän)
- 4 liivatetta
Kostutus sitruunalimpparilla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti