Marjainen britakakku täällä.
Paistamaton |
Paistettu |
Takana Kinderpiirakkaa |
Pohja
- 125 g voita
- 1 dl sokeria (vaahdota voi ja sokeri)
- 2 keltuaista (lisää keltuaiset ja vaahdota)
- 1 dl maitoa
- 1½ dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta (lisää loput aineet ja sekoita)
Marenki
- 2 valkuaista (vaahdota kovaks vaahdoksi)
- 1½ dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria (lisää sokerit ja jatka vatkaamista)
- manteli- tai pähkinärouhetta
Levitä uunipellille leivinpaperin päälle ensin pohja ja sen päälle marenki, pinnalle manteli- tai pähkinärouhetta. Paista 175 C 15-20 minuuttia. Leikkaa jäähtyneenä osiin. Kahteen, kolmeen tai neljään osaan, riippuen haluatko korkean vai matalan kakun.
Väleihin ja pinnalle
- 4 dl vispikermaa (vaahdota)
- 2 prk (á 200 g) mangorahkaa (lisää rahka ja sekoita)
- kiiviä
- päärynää
- säilykepersikoita
- banaania
- mango-pilttiä (laita pieneen pussiin, leikkaa nurkka auki ja pursota pinnalle)
- carambola
Levitä väleihin ja pinnalle ensin kermavaahto-rahkaa ja sen päälle hedelmäpaloja. Carambolaa laitoin vain pinnalle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti