Rapea pinta ja sisältä pehmeä. Todella suklainen, onhan pääraaka-aineina suklaa, voi ja sokeri ;)
Hyvää huomista Nuutinpäivää!
Voita, suklaata, vehnäjauhoja, munia, sokeria, vaniljasokeri ja suolaa. |
Mehevää sisältä |
Ranskalainen suklaakakku
- 200 g voita
- 200 g tummaa suklaata (sulata voi ja suklaa kattilassa)
- 2 dl sokeria
- 4 munaa (vaahdota sokeri ja munat)
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 1½ tl vaniljasokeria
- ripaus suolaa (sekoita kuivat aineet)
Sekoita suklaa-voi muna-sokerivaahtoon. Lisää kuivat aineet varovasti sekoittaen.
Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun irtopohjavuokaan (24 cm) ja paista 220 C 14 minuuttia. Pitää jäädä sisältä pehmeäksi, "raa'aksi".
Ripottele pinnalle tomusokeria, tarjoa lämpimänä kylmän jäätelön kanssa.
Ohje Vappu Pimiältä ja Annasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti