Hedelmäkoritäytekakku
Pohja
- 4 munaa
- 1½ dl sokeria (vaahdota munat ja sokeri)
- 2 rkl kaakaota
- vajaa 1 dl vehnäjauhoja
- vajaa 1 dl perunajauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
Paista kakku voidellussa ja mannaryynitetyssä sydänvuoassa 175 C noin 40 minuuttia.
Suklaakahvitäyte
- 4 dl vispikermaa (vaahdota)
- 1 rkl sokeria (mausta kerma sokerilla)
- 160 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 dl vahvaa kahvia (laita 2 mitallista kahvia kuppia kohden, sekoita jäähtynyt kahvi tuorejuustoon ja yhdistä se sitten täytteeseen)
- 240 g tummaa suklaata (sulata ja sekoita täytteeseen)
Kostutus
- vahvaa kahvia
- maitoa
Leikkaa kakku kolmeen osaan eli täytettä tulee kahteen väliin. Vuoraa sydänkakkuvuoka kelmulla ja täytä kakku ylösalaisin vuokaan. Anna hyytyä seuraavaan päivään.
Suklaakansi
Sulata tummaa suklata ja levitä leivinpaperille puolikkaan sydämen muotoon. Anna kovettua seuraavaan päivään.
Kuorrutus
- 5 dl vispikermaa (vaahdota)
- sokeria
- vaniljasokeria
- kaakaota
- pikakahvijauhetta
- kanelia (mausta kermavaahto)
Pursota kakun reunat ja puolet pinnasta korinpohjapursotuksella. Laita sydämen toiselle puoliskolle hedelmien (luumu, kiivi, satsuma, viinirypäle) paloja. Aseta kovettunut suklaakansi paikoilleen keskelle kakkua hedelmiin nojaten ja pursotan senkin pinta kermavaahtopursotuksella. Pursotuksen näet parhaiten videolta.
Idea Tik Tok @ddeshawnmichael
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti