Kermavaahdollakin voi tehdä muotokakun, aina ei tarvitse olla sokerimassaa. Tässä tapauksessa pääsi paljon helpommallkin näin, aikamoinen homma ois ollut pyöritellä sokerimassasta lankaa. |
Tavallinen, vaalea kakkupohja. Paistettu Ikean kulhossa, tulee valmiiksi pyöreä muoto. |
Täytteessä Daimia, kermaa, mascarponea, sokeria ja vaniljasokeria. Lisäksi vadelmahilloa. |
Ensin sipaisu vadelmahilloa ja sitten Daim-kermaa. |
Vaaleanpunaiseksi värjättyä kermavaahtoa aletaan kerimään kerälle. |
Vasemmalle ja oikealle. |
Eteen ja taakse. |
Vielä vähän lisää. |
Sitten vaan neulomaan. Siis herkuttelemaan. |
Missä kulhossa olet tuon kakkupohjan tehnyt? :) Aivan ihanan näköinen kakku!
VastaaPoistaKiitos! :) Ikean metallinen kulho, halkaisija 20 cm. Kulho näkyy kelmun alta siinä kuvassa jossa täytän tätä kakkua. Ei ole oikeasti kakkuvuoka, mutta paistaa ihan hyvin peruskakkupohjan. Yritin katsoa Ikean sivuilta, mutten löytänyt.
VastaaPoista