Kermaan sulatettua maitosuklaata päälle. |
Tummasta suklaasta lehtien pursotusta. |
Kippuraan kuivumaan. |
Valmiita lehtiä. |
Lehdet kakun päällä. |
Aito suklaakakkupohja
- 200 g voita
- 140 g (2 dl) fariinisokeria (vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi)
- 5 keltuaista (vatkaa yksitellen voi-sokerivaahtoon)
- 150 g Brunberg laktoositon maitosuklaa (sulata ja sekoita edellisiin)
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 1 rkl vaniljasokeria
- 1 tl leivinjauhetta
- 1/4 tl suolaa (sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää edellisiin)
- 5 valkuaista (vatkaa kovaksi vaahdoksi ja lisää varovasti nostellen edellisiin)
- Paista 175 C 40-50 min.
Suklaatäyte
- 400 g Brunberg laktoositon maitosuklaa (sulata)
- 4 dl vispikermaa (vatkaa vaahdoksi)
- 4 liivatetta
- vajaa 0,5 dl vettä (sulata liivatteen tilkkaan vettä)
Kostutus kaakaolla. Jokaiseen väliin vadelmahilloa ja päälle suklaatäytettä.
Suklaakuorrutus
- 195 g Brunberg maitosuklaata
- 1,1 dl vispikermaa (lämmitä kerma ja sulata suklaapalat siihen sekoittamalla. Kaada kakun päälle sopivan paksuisena, anna jäähtyä hetki jos on liian löysää)
Kakussa on paljon suklaata - pohjassa, täytteessä ja kuorrutteessa. Juuri siksi taitaa olla niin hyvää.
Reseptit Kinuskikissalta ja vanhoista lehtileikkeistä.
Kaunis kakku! Mistä teit ja miten täytteen?
VastaaPoistaKiitos! Lisäsin reseptit samalla kuin söin viimeisen kakkupalan ;)
Poista