Ai miksikö maailman parhaat? Sillä nimellä resepti oli, kun sain tämän entiseltä naapurilta muutama vuosi sitten. Parhaita näistä tekee reseptin helppous ja valmistumisen nopeus, eikä mausta tarvitse tinkiä. Ihan mahtavia siis.
|
Taikina pyöritellään tangoiksi. Leviävät uunissa. |
|
Viipalointi välittömästi uunista oton jälkeen, ennen kuin ehtivät kovettua. |
Maailman parhaat viipaleleivät
- 200 g voita
- 200 g (2,4 dl) sokeria (vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi)
- 1 keltuainen (lisää keltuainen)
- 2 rkl siirappia
- 3 tl vaniljasokeria
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 tl soodaa (sekoita kuivat aineet ja lisää sekaan)
- 200 C, kunnes kauniin ruskeita (vajaa 10 minuuttia) Leikkaa heti paistamisen jälkeen vinoiksi viipaleiksi.
Ehkä vähän liikaa voita,ovat todella rasvaisia. Myöskin sokeria runsaasti tuli "äklö makeita". Kaiken lisäksi laskivat. Tein ihan reseptin mukaan.
VastaaPoistaVoi harmi! Leviäminen ja laskeminen kuuluvat asiaan, mutta ikävää ettei maistunut :(
PoistaMulla menee ainajoku pieleen ensaa niistä hyviä
PoistaHyviä ovat! Makeita niiden pitääkin olla:)
VastaaPoista:)
Poistahyviä ovat makeita pitää olla Ansu
PoistaMulla menee ainajoku pieleen ensaaniistä hyviä viimeksi ainakin pahin liikaa vehnä jauhoja
VastaaPoista