Keitettävät aineet eli siirappi, mausteet, voi ja sokeri. Lisäksi munat, jauhoja ja sooda. |
Piparit
- 250 g voita
- 210 g (1½ dl) tummaa siirappia
- 2 dl sokeria
- 2 tl kanelia
- 2 tl inkivääriä
- 2 tl neilikkaa
- 2 tl pomeranssinkuorta (Kiehauta voi, siirappi, sokeri ja mausteet. Anna vähän aikaa jäähtyä. Vatkaa sähkövatkaimella haaleaksi)
- 2 munaa (lisää munat vatkaten)
- 2 tl soodaa
- 8 dl vehnäjauhoja (lisää sooda jauhoihin ja sekoita taikinaan)
Hei ! Toimiiko tämä hyvin piparkakkutalossa :-)? Eli onko "kestävä" paiston jälkee
VastaaPoistaAika mureita tällä tulee, joten en suosittele piparkakkutaloon. Siksi käytänkin rakennelmiin kaupan taikinaa. Mutta tokihan tälläkin voi tehdä pienen talon varovasti :)
Poista