8.4.2017

Pikkupääsiäinen

Jos kerran on pikkujouluja, niin on myös pikkupääsiäisiä. Varaslähtö pääsiäiseen palmusunnuntain aattoiltana kymmenen hengen voimin. Ruokana oli pinaattikeittoa ja kananmunaa, parsaa sitruuna-bearnaisekastikkeella, seesampaneeroitua kanaa ja hapanimeläkastiketta riisin ja salaatin kanssa. Jälkkärinä kermatäytekakkua ja kuningattaren suklaakakkua hedelmillä.

Hella kävi jo kuumana, kun kanan paistoastia vei kaksi levyä ja lisäksi piti keittää munia, keittoa, parsaa, kahta eri kastiketta ja riisiä eli tavallaan olisi pitänyt olla kahdeksan levyä. Vuorotellen kattilat tulille, onneksi vieraat jaksoivat odottaa (söivät nälkäisinä jo koristeherneitä :D), eikä ollut kiirettä. Vatsat tulivat täyteen kaikilla.

Hyvää pääsiäistä!






Kakun pintaan nopeat koristeet keltaisella candy meltsillä ja tulppaanityllalla kermatulppaaneja

Kiiviä, appelsiinia ja säilykepersikoita suklaakakun päällä. Suklaan makeutta ja hedelmien raikkautta.


2 kommenttia:

  1. Pikkupääsiäinen onkin loistava idea! :D Ihania herkkuja!

    VastaaPoista
  2. Ihana kattaus ja herkullisia kakkuja! =) Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista