Mustaleimaemmental antaa makua pohjaan ja taikina on rakenteltaan "kestävä", pystyy hyvin kaulitsemaan ohueksi. Poro antaa voimakkaasti makua tällaiseen pieneen palaan.
Ohje täällä, näitä on tullut tehtyä ennenkin ja varmasti myös tulevaisuudessa.
114 kpl |
Ihania pikkusuupaloja! Just tämmösiä juhliin aina kaipaisikin :)
VastaaPoistaJuuri Sinun blogistasi innostuin itse tekemään niitä pieniä karjalanpiirakoita, minikokoisia joulutorttuja ja pasteijoita. Ja onhan ne niin mukavia syötäviä suupaloja ja onhan niitä jotenkin niin hauska näperrelläkin. Kiitos siis Sinulle inspiroivasta blogista ja hyvistä resepteistä ja oikein hyvää kevättä
VastaaPoistaTuula
Ihana kuulla Tuula! Pieni on kaunista ja lisäksi mukavaa napsittavaa. Mukavia leipomishetkiä sinulle :)
Poista