11.5.2017

Miniporopiirakat

Jo on pieniä! Näitä ei syödäkään nälkään, vaan pikkupikkusuolaisena juhlapöydästä.

Mustaleimaemmental antaa makua pohjaan ja taikina on rakenteltaan "kestävä", pystyy hyvin kaulitsemaan ohueksi. Poro antaa voimakkaasti makua tällaiseen pieneen palaan.

Ohje täällä, näitä on tullut tehtyä ennenkin ja varmasti myös tulevaisuudessa.





114 kpl

3 kommenttia:

  1. Ihania pikkusuupaloja! Just tämmösiä juhliin aina kaipaisikin :)

    VastaaPoista
  2. Juuri Sinun blogistasi innostuin itse tekemään niitä pieniä karjalanpiirakoita, minikokoisia joulutorttuja ja pasteijoita. Ja onhan ne niin mukavia syötäviä suupaloja ja onhan niitä jotenkin niin hauska näperrelläkin. Kiitos siis Sinulle inspiroivasta blogista ja hyvistä resepteistä ja oikein hyvää kevättä
    Tuula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Tuula! Pieni on kaunista ja lisäksi mukavaa napsittavaa. Mukavia leipomishetkiä sinulle :)

      Poista