17.5.2017

Tomaatti-mozzarella-minipiirakat

Tomaattia, mozzarellaa, basilikaa ja pestoa. Niistä on nämä kasvispiirakat tehty. Minikoossa taas. Juhliin ja suuhun sopivia. Valmiit voi koristella basilikan lehdellä.





104 kpl



Tomaatti-mozzarella-minipiirakat (104 minikokoista)

Pohjataikina
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 dl mustaleimaemmentaljuustoraastetta (sekoita jauhot ja juusto)
  • 150 g margariinia (lisää margariini ja sekoita muruseokseksi)
  • ½ dl kylmää vettä (lisää vesi ja sekoita taikinaksi)
Kaulitse ohueksi ja ota taikinaa muotilla ja laita minimuffinssivuokaan.

Täyte
  • 2 pkt minimozzarellaa
  • kirsikkatomaatteja
  • basilikan lehtiä (paloittele mozzarella, tomaattit ja basilika ja laita vuokiin taikinan päälle)
  • 2 munaa
  • 2 dl vispikermaa
  • 3 rkl pestoa 
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria (sekoita munat, kerma, pesto ja mausteet ja lusikoi täytteiden päälle)
Paista 200 C reilu 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti