Runsaasti raparperia, reilusti kanelia ja rutkasti muruja |
Uusia perunoita, voikastiketta, kanan sisäfileitä, grillijuustoa, ananasta, maissia, salaattia ja tomaatti-mozzarellatikkuja |
Raparperipiirakka (pellillinen)
- 7½ dl vehnäjauhoja
- 4½ dl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- 3 tl leivinjauhetta (sekoita kuivat aineet)
- 250 g voita (sulata ja sekoita kuiviin aineisiin muruseokseksi)
Ota 4 dl muruseosta talteen pintaa varten.
- 3 dl maitoa (lisää jäljelle jääneeseen muruseokseen maito ja sekoita hyvin)
Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Lisää taikinan päälle
- raparperin paloja
- kanelia
- muruseos (se 4 dl joka otettiin talteen)
Paista 200 C 30-45 minuuttia. Ripottele pinnalle sokeria. Nauti siltään tai jäätelön kanssa.
Ihanan näköistä raparperipiirakkaa! ♥♥♥
VastaaPoista