Kakku on syöty ja taas on mustia banaaneja hedelmäkulhossa. Tämä taitaa olla salajuoni. Kukaan ei syö banaaneja, että saisivat kakkua :) Alan siis leipomaan.
Vehnäjauhoja, banaani, sokeria, kauramaitoa, margariinia ja mausteita |
Banaanikakku
- 4½ dl vehnäjauhoja
- 2 dl sokeria
- 1 tl soodaa
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- ½ tl jauhettua inkivääriä
- 1½ tl kanelia (sekoita kuivat aineet keskenään)
- 2 kypsää banaania (soseuta haarukalla)
- 2½ dl kauramaitoa
- 1 1/4 dl margariinia (lisää banaanisoseen sekaan maito ja margariini ja kääntele tämä seos sitten kuivien aineiden joukkoon)
Paista 175 C voidellussa ja mannaryynitetyssä vuoassa noin 45 minuuttia. Säilytä jääkaapissa.
Resepti Chocochili
Banaanikakku on kyllä paras tapa tuhota ne mustuneet banaanit! :D
VastaaPoista