Alkuruuaksi pinaattikeittoa ja keitettyjä kananmunia. Pääruoaksi helppo uunilihapullavuoka. |
Munat kuivumassa grillitikuissa. |
Kauniita koristemunia ja terveellistä iltapalaa |
Alkukeittona inkivääri-porkkanakeittoa tai pinaattikeittoa. Niin mureaa lammasta, että kaikki tykkäsivät, kun ei maistunut lampaalle :D Äiti oli marinoinut sen valmiiksi vanhalla ohjeella (voita, valkosipulinkynsiä, pippuria, rosmariinia, suolaa, pikakahvijauhetta ja siirappia). Minulle jäi vain paistaminen ja vispikermalla voitelu. Seitsemän tuntia uunissa (130 C) takasi mureuden. Kokonaisia valkosipuleita uunissa tehtynä (valkosipuleista leikataan hattu pois ja laitetaan folionyyttiin, päälle voita, hunajaa, pippuria ja suolaa). Punaviinikastiketta, parsaa, uunissa tehtyjä kasviksia (perunaa, bataattia, porkkanaa ja paprikaa) ja salaattia. |
Kinderpiirakkaa, marjajuustobrowniesia, Tipukakkua (supersuklainen täytekakku), rahkapullaa, mämmiä ja vaniljakastiketta, mangohyytelökakkua. |
Lapioitiin reitti nuotiolle! Aurinko innostaa tekemään vaikka mitä. |
Aidot, oikeat nokipannukahvit. |
Makkaraa ja rahkapullaa |
Mikä keli olla rinteessä! Kaikki muutkin olivat lähteneet Vuokattiin parkkipaikasta ja hissijonoista päätellen, mutta rinteeseen onneksi mahtui. Oikeaa ruokaa saatiin vasta illalla, joten Tikkukanasta ei ehtinyt ottaa yhtään kuvaa, sen verran nälkä oli jo kaikilla. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti