10.6.2018

Suklaakonvehdit: turkinpippuri

Onko mitään järkeä sulattaa suklaata ja kovettaa uudestaan? Eikö olisi ihan sama syödä suklaa suoraan levystä? No ei tietenkään, onhan nämä nyt paljon kauniimpia ja voi laittaa omaa lempimakua sekaan. Elämässä pitä tehdä sitä mistä tykkää, vaikka se hullua olisikin.

Sydän sopii jotenkin muodoltaan tähän hetkeen. Ajoin eilen hirvikolarin. Ihmiset kunnossa <3, auto ja hirvi ei. Iso elukka törmäsi keulaan, istahti tuulilaasiin, lensi katolle ja tippui toisen sivun kautta alas. Matka jatkui toisella autolla, ihanat juhlat juhlittiin onnellisesti ja ajoin takaisin kotiin. Vasta myöhällä illalla kotona (700 km jälkeen) tuli itku ja kyyneleet. Ei oikeastaan mitään syytä itkeä, kun kaikki on hyvin, mutta kyyneleitä vaan tuli kyyneleiden perään. Yhtä yllättäen kuin hirvikin.










Turkinpippurikonvehdit
  • maitosuklaata
  • Turkinpippurirouhetta
Sulata suklaata ja valuta silikonimuotin kolojen reunoille. Anna kovettua pakastimessa.
Sulata suklaata ja sekoita siihen Turkinppipurirouhetta ja täytä konvehdit sillä. Anna kovettua pakastimessa.
Sulata suklaata ja valuta täytteen päälle, tasoita lastalla. Anna kovettua pakastimessa.
Irroita konvehdit muotista. Irtoavat tosi nätisti ja helposti hempeästä muotista.

Oikeasti suklaa pitäisi temperoida, mutta hyvin toimi ilman sitäkin tässä muottien testailussa.

5 kommenttia:

  1. Kauniit konvehdit. <3 Hui kauhistus :( onneksi ei sattunut pahemmin. <3

    VastaaPoista
  2. Huh hyvä että olette kunnossa! Ja ihanan näköisiä konvehteja ♥

    VastaaPoista
  3. Ei voi olla muuta kuin hyviä! Testiin! Onneksi selvisitte säikähdyksellä ♥

    VastaaPoista