Raastettua kesäkurpitsaa, margariinia, kahvia ja kuivat aineet. |
Uuniin! |
Kuorrutus pintaa ja heti maistelemaan. Hyvää! |
Vegaaniset mokkapalat (pellillinen)
Pohja
- 1½ dl kahvia (tai mantelimaitoa)
- 150 g vegaanista margariinia (sulata)
- 3 dl kesäkurpitsaraastetta (raasta pienimmällä terällä) (sekoita kahvi, margariini ja kesäkurpitsaraaste)
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 dl sokeria
- ½ dl tummaa kaakaojauhetta
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl kanelia
- (1 tl kaardemummaa)
- ½ tl inkivääriä
- ½ tl suolaa (sekoita kuivat ainett ja lisää nesteseokseen, sekoita sekaisin)
Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 175 C 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
Kuorrutus
- 75 g vegaanista margariinia (sulata)
- 3/4 dl kahvia
- 6 dl tomusokeria
- 3 rkl kaakaojauhetta (sekoita kaikki aineet ja levitä jäähtyneen pohjan päälle)
Pinnalle
Ripottele pinnalle kookoshiutaleita, pähkinitä, nonparelleja tai vegaanisia karkkeja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti