3.2.2017

Appelsiini-suklaabrownies

Raikasta, makeaa ja suussa sulavaa. Paremman makuista kuin näköistä.













Appelsiini-suklaabrownies (25 x 25 cm)

Brownietaikina
  • 125 g tummaa suklaata
  • 150 g voita (sulata suklaa ja voi kattilassa)
  • 210 g (3 dl) fariinisokeria (lisää sokeri voi-suklaasuklaan)
  • 3 munaa (lisää munat taikinaan yksitellen vispilällä vispaten)
  • 2½ dl vehnäjauhoja
  • ½ dl kaakaojauhetta
  • ½ tl suolaa (sekoita kuivat aineet ja lisää taikinaan)
Kaada melkein kaikki taikina vuokaan, säästä osa tuorejuustokerroksen päälle.

Tuorejuustokerros
  • 400 g appelsiini tuorejuustoa
  • 2 munaa (sekoita juusto ja munat tasaiseksi)
Levitä tuorejuustokerros taikinan päälle. Lisää loput pohjataikinasta ja vedä haarukalla viivoja.

Pinnalle
  • 8 palaa appelsiini-krokanttisuklaata
Rouhi paloiksi ja ripottele pinnalle. 

Paista 175 C 25 minuuttia. Saa jäädä hiukan pehmeäksi keskeltä. Anna jäähtyä jääkaapissa seuraavaan päivään ja leikkaa sitten vasta paloiksi.

Ohje Valiolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti