Appelsiini-suklaabrownies (25 x 25 cm)
Brownietaikina
- 125 g tummaa suklaata
- 150 g voita (sulata suklaa ja voi kattilassa)
- 210 g (3 dl) fariinisokeria (lisää sokeri voi-suklaasuklaan)
- 3 munaa (lisää munat taikinaan yksitellen vispilällä vispaten)
- 2½ dl vehnäjauhoja
- ½ dl kaakaojauhetta
- ½ tl suolaa (sekoita kuivat aineet ja lisää taikinaan)
Kaada melkein kaikki taikina vuokaan, säästä osa tuorejuustokerroksen päälle.
Tuorejuustokerros
- 400 g appelsiini tuorejuustoa
- 2 munaa (sekoita juusto ja munat tasaiseksi)
Levitä tuorejuustokerros taikinan päälle. Lisää loput pohjataikinasta ja vedä haarukalla viivoja.
Pinnalle
- 8 palaa appelsiini-krokanttisuklaata
Rouhi paloiksi ja ripottele pinnalle.
Paista 175 C 25 minuuttia. Saa jäädä hiukan pehmeäksi keskeltä. Anna jäähtyä jääkaapissa seuraavaan päivään ja leikkaa sitten vasta paloiksi.
Ohje Valiolta.
Ohje Valiolta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti