Muita mokkapalojen reseptejä täällä ja täällä.
Kuorrutin vain osan pellistä, että sain maistella kuorrutteella ja ilman |
Kinderpiirakka, kuorrutettu ja kuorruttamaton Irish cream mokka-pala |
Irish cream rahka-mokkapalat
Pohja
- 200 g voita (sulata)
- 2 dl kahvia (lisää voisulaan ja anna jäähtyä)
- 5 munaa (erota yhdestä munasta keltuainen syrjään)
- 2½ dl sokeria (vaahdota munat ja sokeri)
- 4½ dl vehnäjauhoja
- 1 dl kaakaota
- 1 rkl leivinjauhetta
- 1 rkl vaniljasokeria (yhdistä kuivat aineet ja lisää voi-kahvin kansaa vuorotellen munasokerivaahtoon, levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle)
- 350 g maustettua rahkaa Irish cream & coffee (sekoita rahkaan erilleen otettu keltuainen ja lisää taikinan päälle nokareina ja levitä haarukalla)
Paista 200 C 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
Kuorrutus
- 75 g voita
- ½ dl kahvilikööriä (laitoin Baileys kermalikööriä)
- 50 g maustettua rahkaa Irish cream & coffee (kiehauta voi, likööri ja rahka, ota kattila liedeltä)
- 5 dl tomusokeria
- 1/4 dl kaakaojauhetta (lisää tomusokeri ja kaakao, sekoita tasaiseksi, levitä paistetulle pohjalle, koristele nonparelleilla tai rouhitulla suklaalla, anna kuorrutteen kovettua ja leikkaa paloiksi)
Ihanan näköistä, kun on samalla tarjoilulautasella niin monen näköistä palaa! Oikein silmä lepää ♥ Tosi herkullisen näköisiä kaikki! :)
VastaaPoistaKiitos taas Kanelityttö :)
Poista