Lisään taikinaan voisulaa, joka tekee kuoresta rapeamman. Voideltu vielä runsaalla voilla, niin jopas maistuu! Leivoin 70 kpl.
Pienet karjalanpiirakat
Puuro
- 2 dl vettä
- 2 dl puuroriisiä (keitä vettä ja riisiä kunnes vesi häviää)
- 1 l punaista maitoa (lisää maito ja keitä melkein tunti)
- 1 tl suolaa (mausta suolalla)
Kuoritaikina
- 2 dl kylmää vettä
- 1 tl suolaa
- 5-5½ dl Sunnuntai hienoja täysjyväruisjauhoja
- hiukan voisulaa (sekoita kaikki aineet ja leivo videon mukaan piirakoiksi, muotin halkaisija 8 cm)
Paista 275 C noin 10-15 minuuttia. Voiteluun voisulaa, ehdottomasti oikeaa voita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti