Ruisvoitaikinaa olen joskus tehnyt, että olisi edes vähän terveellisempi:
Tulee kauniimpia, kun ei voitele munalla |
Kinkkupasteijat (90 kpl)
Voitaikina
- 500 g voita
- 500 g vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta (sekoita voi ja jauhot)
- 3 dl kylmää vettä (lisää vesi ja sekoita tasaiseksi)
Laita löysä taikina laakeaan astiaan leivinpaperin päälle ja anna kovettua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Kinkkutäyte
- 350 g palvikinkkua (leikkaa siivut kuutioiksi)
- 150 g juustoraastetta (esim. punaleimaemmental)
- 200 g tuorejuustoa (esim. ruohosipulituorejuustoa) (sekoita kaikki aineet sekaisin)
Ota kaulitusta taikinasta muotilla (halkaisija 8 cm) ympyröitä, täytä ja painele haarukalla kiinni ja rei'itä. Paista 200 C 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti