5.5.2019

Pesto-fetahyrrät ruistaikinasta

Yksinkertaista pikkusuolaista. Pestoa ja fetaa ruistaikinan välissä. Hyvä kasvisvaihtoehto vaikka juhliin.

Muita voitaikinasta tehtyjä pikkusuolaisia täällä.




Pesto-fetahyrrät ruistaikinasta (80 kpl)

Ruis-voitaikina
  • 500 g voita
  • 250 g ruisjauhoja
  • 250 g vehnäjauhoja
  • 2½ tl leivinjauhetta (sekoita jauhoit ja sekota voin kanssa)
  • 3 dl kylmää vettä (lisää vesi ja sekoita tasaiseksi)
Laita löysä taikina laakeaan astiaan leivinpaperin päälle ja anna kovettua jääkaapissa seuraavaan päivään.

Täyte
  • n. 200 g vihreää pestoa
  • 400 g murskattua fetaa
Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse suorakaiteen muotoiseksi. Levitä taikinalevyn päälle pestoa ja ripottele fetat päälle. Kääri rullalle ja leikkaa paloiksi. Paista leivinpaperin päällä 225 C n. 14 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti