Muita voitaikinasta tehtyjä pikkusuolaisia täällä.
Pesto-fetahyrrät ruistaikinasta (80 kpl)
Ruis-voitaikina
- 500 g voita
- 250 g ruisjauhoja
- 250 g vehnäjauhoja
- 2½ tl leivinjauhetta (sekoita jauhoit ja sekota voin kanssa)
- 3 dl kylmää vettä (lisää vesi ja sekoita tasaiseksi)
Laita löysä taikina laakeaan astiaan leivinpaperin päälle ja anna kovettua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Täyte
- n. 200 g vihreää pestoa
- 400 g murskattua fetaa
Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse suorakaiteen muotoiseksi. Levitä taikinalevyn päälle pestoa ja ripottele fetat päälle. Kääri rullalle ja leikkaa paloiksi. Paista leivinpaperin päällä 225 C n. 14 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti