Helppo ohje: keksipohja, juustotäyte ja pinnalle vadelmia. Näppärästi muokattavissa gluteenittomaksi, kun vaihtaa vaan keksit. Yhdessä vahdittiin toisiamme, että on varmasti puhtaat välineet, joilla ei ole koskettu jauhoihin.
Tehtiin kaksinkertainen annos ja juustomäärä tuntui kyllä tosi isolta, mutta helposti upposi kokonainen kilo Philadelphiaa pellilliseen (irtoreunus säädetty 36 x 30 cm)! Paistetut juustokakut ovat kyllä hyviä, kun ei tarvitse käyttää liivatetta. Pehmeää ja maistuvaa.
Vadelmajuustokakkupalat
Pohja
- 300 g Oreo-keksejä (käytin gluteenittomia Coppenrath Double Coooky)(murskaa)
- 75 g voita (sulata ja sekoita keksimurskaan, painele 18 x 30 cm vuoan pohjalle)
- 2 dl sokeria
- ½ dl perunajauhoja (sekoita sokeri ja perunajauhot)
- 2 dl kuohukermaa
- 500 g Philadelphia-tuorejuustoa
- 2 tl vaniljasokeria
- vaniljatankoa myllystä
- 1 sitruunan kuoriraaste
- 2 rkl sitruunamehua (lisää kerma, juusto ja mausteet ja vatkaa sekaisin)
- 4 munaa (lisää lopuksi munat ja kaada täyte keksipohjan päälle)
- 250 g vadelmia (ripottele pinnalle vadelmat)
Paistoajan jälkeen sammuta uuni, avaa luukku raolleen ja anna kakun jäähtyä näin vähän aikaa. Laita jääkaappin yöksi ja leikkaa seuraavana päivänä paloiksi.
Ohje Kinuskikissa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti