Pintakerros on kätevintä kaataa suoraan jääkaapissa, niin ei tarvitse liikutella ja läikyttää mehua. |
Mangohyytelökakku
Pohja
- 1 pkt Digestive-keksejä (murskaa yleiskoneella)
- margariinia, sen verran, että keksimuruista tulee kosteaa (sulata ja lisää muruihin, painele irtopohjavuoan pohjalle paperin päälle)
Täyte
- 7 liivatetta (liota kylmässä vedessä)
- 2 dl vispikermaa (vaahdota)
- 1 tlk (200 g) maitorahkaa
- 1 prk (200 g) vaniljatuorejuustoa
- 2 pilttipurkkia mangososetta
- 1 dl sokeria (lisää rahka, juusto, sose ja sokeri kermavaahtoon)
- 1 dl mangoappelsiinimehua (kuumenna ½ dl mehua kiehuvan kuumaksi ja liota liivatteet siihen, kaada ohuena nauhana täytteeseen samalla sekoittaen. Lisää loput mehusta.)
Kaada täyte murupohja päälle ja anna hyytyä jääkaapissa tunnin.
Pinta
- 6 liivatetta (liota liivatteet kylmässä vedessä)
- 2 pilttipurkkia mangososetta
- 1 dl sokeria
- 2 dl mangoappelsiinimehua (lisää 1½ dl mehua soseen joukkoon, kuumenna ½ dl mehua ja liota siihen liivatteet, kaada ohuena nauhana mehusoseseokseen)
Kaada pinta hyytyneen täytteen päälle ja anna hyytyä seuraavaan päivään. Irroita vuoasta ja poista myös paperi alta. Pinnalle hedelmiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti