Pohja
- 200 g voita
- ½ dl vehnäleseitä
- 4½ vehnäjauhoja (sekoita voi ja jauhot muruseokseksi)
- ½ dl vettä (lisää vesi ja sekoita taikinaksi)
Kaulitse ja levitä voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan.
Täyte
- 1 ruukku rucolaa (silppua taikinan päälle, säästä osa pinnalle)
- 200 g fetajuustoa (murenna rucolan päälle)
- 1 prk latva-artisokkaa öljyssä
- ½ dl aurinkokuivattuja tomaatteja (pilko artisokka ja tomaatit ja levitä pohjalle)
- 175 g pizzajuustoa (lisää pinnalle)
- 200 g creme fraichea
- 3 munaa (sekoita creme fraiche ja munat ja kaada täytteiden päälle)
- ½ dl pinjansiemeniä (siemenet pinnalle)
Paista 180 C puoli tuntia.
Pinnalle
- kirsikkatomaatteja
- rucolaa
Alkuperäinen ohje Valiolta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti