6.12.2016

Hyvää itsenäisyyspäivää!


Hirven- ja karhunlihakastike sekä perunamuusi olivat hellalla. Muut tässä eli granaattiomena-päärynäsalaattia, graavilohta, säräjuureksia (porkkanaa, lanttua ja punajuurta), cocktailpiirakoita & munavoita, ruisleipää ja puolukkahilloa.

Mustikkatäyte: 2 dl vispikermaa, 1 prk vaniljarahkaa, 2 pilttipurkkia mustikka-omenasosetta, sokeria ja 2 liivatetta. Mustikka kuulosti hyvältä täytteeltä sinisen värin vuoksi, mutta violetiksihan se menee.
Maultaan oli tosi mieto, mustikoita olisi saanut olla enemmän.




Täytekakun siniset viivat värjätyllä kermavaahdolla.

Appelsiinisuklaajuustokakkuleivoksia 99-vuotiaan Suomen kunniaksi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti