Porkkanaleivokset (n. 40 kpl)
Pohja
- 200 g voita
- 210 g (3 dl) fariinisokeria (vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi)
- 3 munaa (lisää munat yksitellen, jatka vatkaamista)
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl kanelia
- 1 rkl vaniljasokeria (sekoita kuivat aineet ja lisää taikinaan)
- 250 g (4 dl) hienoa porkkanaraastetta
Paista leivinpaperin päällä uunipellillä 180 C. Varmista kypsyys tikulla. Anna jäähtyä.
Täyte ja kuorrutus
- 500 g mascarpone-juustoa
- 5 dl tomusokeria
- 1 tl vaniljasokeria (sekoita juusto ja sokerit)
Leikkaa puoliksi. Laita puolet täytteestä levyjen väliin ja puolet pinnalle. Koristeeksi mantelirouhetta. Leikkaa palasiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti