Minipiparkakkutalo kakunkoristeeksi. Pohjan mitat 3,5 x 4 cm. Ikkunan pienen pienet reiät tehty tyllalla (koko 1). |
Kaulin fudgesta - punaiset päädyt ja sydänpiparimuotti sokerimassasta. |
Pohja
- sama kuin mustikkasuklaakakussa
Täyte
- 4 dl vispikermaa (vaahdota)
- 200 g mangorahkaa
- 4 prk mangopilttiä
- 1 dl sokeria (sekoita rahka, piltti ja sokeri sekaan)
- 6 liivatetta (liota liivatteita 10 min. kylmässä vedessä)
- ½ dl mangoappelsiinimehua (sulata liivatteet kuumaan mehuun, anna vähän jäähtyä ja sekoita ohuena nauhana täytteeseen)
Kostutus
- mangoappelsiinimehua
Vaalea fudgekuorrute
- 900 g fudgekarkkia
- 3/4 dl vispikermaa (keitä karkit ja kerman hitaasti tasaiseksi ja jäähdytä jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään)
Tumma fudgekuorrute
- 300 g cappuccinofudgekarkkia
- 1/4 dl vispikermaa (tee samalla tavalla kuin yllä)
Fudgekuorrutteen ohjeet Kinuskikissalta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti