20.11.2014

Piparitaikinasta taloksi -kakku

Nyt tulee piparia jo kakkuunkin! Pinta fudgekarkkia ja "piparitaikina" cappuccinofudgea.




Minipiparkakkutalo kakunkoristeeksi. Pohjan mitat 3,5 x 4 cm. Ikkunan pienen pienet reiät tehty tyllalla (koko 1).

Kaulin fudgesta - punaiset päädyt ja sydänpiparimuotti sokerimassasta.



Pohja
Täyte
  • 4 dl vispikermaa (vaahdota)
  • 200 g mangorahkaa
  • 4 prk mangopilttiä
  • 1 dl sokeria (sekoita rahka, piltti ja sokeri sekaan)
  • 6 liivatetta (liota liivatteita 10 min. kylmässä vedessä)
  • ½ dl mangoappelsiinimehua (sulata liivatteet kuumaan mehuun, anna vähän jäähtyä ja sekoita ohuena nauhana täytteeseen)
Kostutus 
  • mangoappelsiinimehua
Vaalea fudgekuorrute

  • 900 g fudgekarkkia
  • 3/4 dl vispikermaa (keitä karkit ja kerman hitaasti tasaiseksi ja jäähdytä jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään)
Tumma fudgekuorrute
  • 300 g cappuccinofudgekarkkia
  • 1/4 dl vispikermaa (tee samalla tavalla kuin yllä)
Fudgekuorrutteen ohjeet Kinuskikissalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti