Kakkuvuoka jauhotettu kookoshiutalella. Ihana tuoksu! |
Leikkasin kakun aika ohuiksi levyiksi, niin sain 3 väliä. Jaoin täytteet kuppeihin, niin tulee saman paksuiset täytteet. Oli sitä täytettä vähän enemmänkin, mutta lopun annostelin summissa. |
Loimet ja matonkuteet vielä pussissa |
Tehty samalla periaatteella kuin korinpohjapursotus, mutta kahdella eri värillä ja eri paksuisilla pyöreillä tyllilla. Hidasta puuhaa, mutta niinhän se oikeankin maton kutominen on. |
Gluteeniton pohja
- 4 munaa
- 1½ dl sokeria (vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi)
- 2 dl perunajauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 3 rkl kaakaojauhetta (yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan)
- Voitele 22 cm kakkuvuoka ja jauhota kookoshiutaleilla. Paista 175 C n. 40 minuuttia.
Viinimarjatäyte
- 2 dl vispikermaa (vaahdota)
- 200 g vaniljarahkaa
- 200 g vaniljatuorejuustoa
- 5 dl punaisia viinimarjoja (soseuta)
- 1 dl sokeria (yhdistä muut aineet kermavaahtoon)
- 7 liivatetta (liota kylmässä vedessä 10 minuuttia)
- ½ dl punaista viinimarjamehutiivistettä (Kuumenna mehu kiehuvaksi mikrossa ja sulata liivatteet siihen, Kaada ohuena nauhana täytteeseen ja sekoita samalla.)
Kostutus viinimarjamehulla.
Täydellinen.
VastaaPoistaKiitos :)
VastaaPoista