24.11.2014

Piparit

Pipariukkojen karkumatka
Oikealla voilla parhaat piparit.



Piparit
  • 250 g voita 
  • 210 g (1½ dl) tummaa siirappia
  • 2 dl sokeria
  • 2 tl kanelia
  • 2 tl inkivääriä
  • 2 tl neilikkaa
  • 2 tl pomeranssinkuorta (Kiehauta voi, siirappi, sokeri ja mausteet. Anna vähän aikaa jäähtyä. Vatkaa sähkövatkaimella haaleaksi)
  • 2 munaa (lisää munat vatkaten)
  • 2 tl soodaa
  • 8 dl vehnäjauhoja (lisää jauhot)
  • Kaada matalaan astiaan leivinpaperin päälle ja anna seisoa yö jääkaapissa.
  • Kaulitse ohueksi. Paista 200 C n. 5 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti