Samaa olen tehnyt ennenkin pellillä ja piirakkavuoassa.
Kasvispiirakka
Pohja
- 1 tl suolaa
- 2 tl kuivahiivaa
- 1 dl vehnäleseitä
- 5 dl vehnäjauhoja (yhdistä kuivat aineet, mutta vain pieni osa jauhoista)
- 2 dl vettä (lisää 42 asteinen vesi ja lisää sitten loput jauhot, vaivaa taikinaksi)
- 50 g margariinia (lisää lopuksi pehmeä margariini ja laita taikina kohoamaan)
Kasvistäyte
- 6 paprikaa (2 punaista, 2 vihreää ja 2 keltaista)
- 4 porkkanaa
- 2 sipulia
- 4 valkosipulin kynttä (suikaloi kasvikset)
- öljyä (paista kasvikset öljyssä paistinpannulla)
- 2 tl suolaa (lisää kasviksiin)
- 2 pkt Koskenlaskija Viherpippuri -sulateuusto (sammuta levy ja lisää paloiteltu juusto, sekoittele, kunnes vähän sulaa)
- 4 kananmunaa (sekoita munat ja lisää kasvisten sekaan)
Kaulitse taikina ja laita leivinpaperin päälle uunipellille. Kaada täyte päälle. Paista 225 C noin 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti