Porkkanaleivokset
Pohja
- 200 g margariinia
- 210 g (3 dl) fariinisokeria (vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi)
- 3 munaa (lisää munat yksitellen, jatka vatkaamista)
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl kanelia
- 1 rkl vaniljasokeria (yhdistä kuivat aineet)
- 250 g (4 dl) hienoksi raastettua porkkanaa (lisää kuivat aineet ja porkkanaraaste vuorotellen)
Paista leivinpaperin päällä uunipellillä 180 C. Varmista kypsyys tikulla. Anna jäähtyä.
Kuorrutus
- 500 g mascarpone-juustoa
- 5 dl tomusokeria
- 1 tl vaniljasokeria (sekoita aineet)
- mantelirouhetta
Anna jähmettyä jääkaapissa ja leikkaa palasiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti