Tummasta vaaleaan: pellavarouhe, ruislese, ruisjauho, vehnäjauho ja voi |
Sipuli, Mifu ja parsakaali paistumassa |
Uijui, paprika melkein unohtui |
Mifu-piirakka
Pellavaruispohja
- ½ dl pellavarouhetta
- ½ dl ruisleseitä
- 1 dl ruisjauhoja
- 1½ dl vehnäjauhoja (sekoita jauhot)
- 200 g voita (sekoita jauhot ja voi taikinaksi)
- ½ dl kylmää vettä (lisää vesi)
Kaulitse hyvin jauhotetulla pyödällä ja nosta voideltuun piirakkavuokaan. Leikkaa taikinapyörällä ylimääräiset reunat pois.
Täyte
- 1 sipuli (paloittele)
- 200 g parsakaalia
- 1 prk (330 g) Mifu Välimeren tomaatti paistettava ruokarae (paista sipuli, parsakaali ja Mifu öljyssä paistinpannulla)
- rucolaa (leikkaa pieniksi paloiksi)
- ½ paprikaa (kuutioi)
- 175 g Mozzarellajuustoraastetta
- mustapippuria
- ripaus suolaa (lisää paistettujen sekaan rucola, paprika, juusto ja mausteet)
- 2 munaa
- 2 dl vispikermaa
- 50 g ruohosipulituorejuustoa (sekoita munat, kerma ja tuorejuusto ja sekoita täytteeseen, kaada pohjan päälle)
- kirsikkatomaatteja (puolita ja laita pinnalle)
Paista 200 C reilu puoli tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti