Suklaasuukot
Marenkitäyte
- 5 valkuaista
- 2 rkl Siro erikoishienoa sokeria (vatkaa vaahdoksi)
Sokeriliemi
- 3/4 dl vettä
- 2½ dl Siro erikoishienoa sokeri
- 1 dl (140 g) glukoosisiirappia
- 2 liivatetta (liota kylmässä vedessä)
Maustaminen
- 4 tl vaniljasokeria
- 1 tl pikakahvijauhetta (mausta sokerilla ja kahvilla)
Pursottaminen ja paistaminen
- 25 Mariekeksiä
Pursota täytettä Mariekeksien päälle. Paista 175 C 7 minuuttia ja anna jäähtyä.
Huom! Paistaminen ei ole pakollista, Jos et paista, pidä pursotettuja suukkoja 2 tuntia huoneenlämmössä ennen kuorruttamista.
Huom! Paistaminen ei ole pakollista, Jos et paista, pidä pursotettuja suukkoja 2 tuntia huoneenlämmössä ennen kuorruttamista.
Kuorrutus
- 400 g suklaata
Sulata suklaa ja dippaa suukot pohjaa myöten. Anna kovettua jääkaapissa. Tai pakastimessa niin kuin me tehtiin, kun ei maltettu odottaa.
Ohje DanSukkerilta
Ohje DanSukkerilta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti