Poropiirakka pellavaruispohjalla
Pellavaruispohja
- ½ dl pellavarouhetta
- ½ dl ruisleseitä
- 1 dl ruisjauhoja
- 1½ vehnäjauhoja (sekoita kuivat aineet)
- 200 g voita (sekoita kuivat aineet ja voi yleiskoneessa)
- 1/4 dl kylmää vettä (lisää vesi ja sekoita taikinaksi)
Kaulitse taikina ja laita voideltuun piirakkavuokaan, leikkaa ylimääräiset reunoilta taikinapyörällä.
Porotäyte
- 1 sipuli (pilko ja kuullota voissa paistinpannulla)
- 120 g pororouhetta
- 1 dl rucolaa pieninä palasina
- 100 g raejuustoa
- 175 g mozzarellajuustoa
- mustapippuria
- ripaus suolaa (sekoita kaikki aineet)
- 2 munaa
- 2 dl vispikermaa
- 50 g ruohosipulituorejuustoa (sekoita nesteet ja lisää täytteeseen)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti