12.12.2017

Susupalat

Vähän niin kuin fudgen ja riisisuklaan sekoitus. Yhdistettynä Susupala. Kyllä kelpaa joulun kahvipöytään. Jos säästyvät sinne saakka.

Fudge oli aika pehmyttä, mutta karkki pysyy kasassa kuitenkin ja pohjasuklaakin vähän tukevoittaa. Yhtä aikaa rouskuu ja sulaa suuhun. Nam!


Kermaa, sokeria, vaaleaa siirappia, voita, vaniljasokeria ja suolaa

Paksuksi keitettynä









Susu-palat

Fudge
  • 2 dl vispikermaa
  • 1½ dl sokeria
  • 70 g (½ dl) vaaleaa siirappia
  • 25 g voita
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 tl suolaa (keitä kermaa, sokeria, siirappia, voita, vaniljasokeria ja suolaa kunnes sakenee eli noin 15-25 min)
  • 1 dl tomusokeria
  • 1 rkl vettä (sekoita tomusokeri ja vesi ja lisää hiukan jäähtyneeseen fudgeen)
Levitä leivinpaperin päälle n. 20 x 20 cm kokoiseksi levyksi ja anna kovettua jääkaapissa. Leikkaa pieniksi suorakaiteen muotoisiksi paloiksi.

Riisisuklaapinta
  • 300 g maitosuklaata (sulata mikrossa)
  • 3 dl riisimuroja (sekoita riisimurot suklaaseen)
Laita toffeepalan päälle ja anna kovettua.

Pohja
  • 150 g maitosuklaata (sulata mikrossa)
Kasta Susupalojen pohjat suklaassa ja laita leivinpaperin päälle kovettumaan.

Ohje yhdistettu Pienet herkkusuut ja Suklaapossun ohjeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti