Fudge oli aika pehmyttä, mutta karkki pysyy kasassa kuitenkin ja pohjasuklaakin vähän tukevoittaa. Yhtä aikaa rouskuu ja sulaa suuhun. Nam!
Kermaa, sokeria, vaaleaa siirappia, voita, vaniljasokeria ja suolaa |
Paksuksi keitettynä |
Susu-palat
Fudge
- 2 dl vispikermaa
- 1½ dl sokeria
- 70 g (½ dl) vaaleaa siirappia
- 25 g voita
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 tl suolaa (keitä kermaa, sokeria, siirappia, voita, vaniljasokeria ja suolaa kunnes sakenee eli noin 15-25 min)
- 1 dl tomusokeria
- 1 rkl vettä (sekoita tomusokeri ja vesi ja lisää hiukan jäähtyneeseen fudgeen)
Levitä leivinpaperin päälle n. 20 x 20 cm kokoiseksi levyksi ja anna kovettua jääkaapissa. Leikkaa pieniksi suorakaiteen muotoisiksi paloiksi.
Riisisuklaapinta
- 300 g maitosuklaata (sulata mikrossa)
- 3 dl riisimuroja (sekoita riisimurot suklaaseen)
Laita toffeepalan päälle ja anna kovettua.
Pohja
- 150 g maitosuklaata (sulata mikrossa)
Kasta Susupalojen pohjat suklaassa ja laita leivinpaperin päälle kovettumaan.
Ohje yhdistettu Pienet herkkusuut ja Suklaapossun ohjeista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti