Fudge oli aika pehmyttä, mutta karkki pysyy kasassa kuitenkin ja pohjasuklaakin vähän tukevoittaa. Yhtä aikaa rouskuu ja sulaa suuhun. Nam!
| Kermaa, sokeria, vaaleaa siirappia, voita, vaniljasokeria ja suolaa | 
| Paksuksi keitettynä | 
Susu-palat
Fudge
- 2 dl vispikermaa
 - 1½ dl sokeria
 - 70 g (½ dl) vaaleaa siirappia
 - 25 g voita
 - 1 tl vaniljasokeria
 - 1 tl suolaa (keitä kermaa, sokeria, siirappia, voita, vaniljasokeria ja suolaa kunnes sakenee eli noin 15-25 min)
 - 1 dl tomusokeria
 - 1 rkl vettä (sekoita tomusokeri ja vesi ja lisää hiukan jäähtyneeseen fudgeen)
 
Levitä leivinpaperin päälle n. 20 x 20 cm kokoiseksi levyksi ja anna kovettua jääkaapissa. Leikkaa pieniksi suorakaiteen muotoisiksi paloiksi.
Riisisuklaapinta
- 300 g maitosuklaata (sulata mikrossa)
 - 3 dl riisimuroja (sekoita riisimurot suklaaseen)
 
Laita toffeepalan päälle ja anna kovettua.
Pohja
- 150 g maitosuklaata (sulata mikrossa)
 
Kasta Susupalojen pohjat suklaassa ja laita leivinpaperin päälle kovettumaan.
Ohje yhdistettu Pienet herkkusuut ja Suklaapossun ohjeista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti