Pasteijat
Voitaikina
- 500 g voita
- 500 g vehnäjauhoja (korvaa 1 dl ruisjauhoilla) (sekoita voi ja jauhot yleiskoneessa)
- 3 dl kylmää vettä (lisää vesi ja sekoita)
Laita laakeaan astiaan leivinpaperin päälle ja anna kovettua seuraavaan päivään)
Kasvistäyte
- tomaatteja (pilko pieniksi paloiksi, poista siemenet)
- fetaa
- pestoa
- tuoretta basilikaa
- punaleimaemmantaljuustoraastetta
Kinkkutäyte
- saunapalvikinkkusiivuja (leikkaa pieniksi paloiksi)
- punaleimaemmentaljuustoraastetta
- ruohosipulituorejuustoa
Paista 200 C 15 minuuttia.
Kasvisruudut
1 kg valmista voitaikinaa (leikkaa yksi levy neljään osaan)
Kasvistäyte
- 1 punainen paprika
- 1 keltainen paprika
- 1 vihreä paprika
- 2 porkkanaa
- 1 sipuli
- 2 valkosipulin kynttä (pilko kasvikset ja paista voissa pannulla)
- 1 ptk (250 g) viherpippuri Koskenlaskijajuustoa (ota pannu pois levyltä ja sulata kasviksien sekaan paloiteltu juusto)
Laita täytettä voitaikinapalojen päälle ja paista 225 C n. 14 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti