6.10.2014

Daim-juustokakku

Makeaa maanantaita!
Lisää kuvateksti



Pohja

  • 175 g Dominokeksejä 
  • 50 margariinia (sekoita keksit ja huoneenlämpöinen margariini tehosekoittimessa ja taputtele irtopohjavuoan pohjalle, leivinpaperin päälle ja reunoillekin)
Täyte
  • 175 g Philadelphia tuorejuustoa (pehmitä sekoittamalla)
  • 2 dl vispikermaa (vatkaa vaahdoksi ja yhdistä juustoon)
  • 3/4 dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria (lisää sokerit edellisiin)
  • 3 liivatetta (liota kylmässä vedessä)
  • 3 rkl jälkiruokaviiniä (liota liivatteet kuumaan nesteen ja kaada ohuena nauhana sekaan)
  • 5 kpl Daim-patukoita (á 28 g) (rouhi ja sekoita sekaan ja kaada kaikki vuokaan)
Laita täyte irtopohjavuokaan (16cm). Anna hyytyä seuraavaan päivään. Pinnalle Daimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti