7.10.2014

Kinkkupiirakka

Hyvää lämpimänä, mutta myös kylmänä seuraavana päivänä.



Pohja
  • 200 g margariinia
  • ½ dl vehnäleseitä
  • 3½ dl vehnäjauhoja (sekoita margariini, leseet ja jauhot)
  • 1½ rkl vettä (lisää vesi ja taputtele taikina voidellun ja korppujauhotetun vuoan pohjalle)
  • Esipaista pohjaa 10 min 200 C
Täyte
  • 1 sipuli (pilko ja kuullota pannulla öljyssä)
  • 300 g palvikinkkua (kuutioi)
  • 150 g ruohosipulituorejuustoa (notkista)
  • 3 munaa (vatkaa rakenne rikki)
  • 3/4 dl vispikermaa tai maitoa
  • 3 tl vehnäjauhoja
  • 3 dl punaleimaemmental juustoraastetta
  • oreganoa
  • mustapippuria
  • sekoita kaikki ainekset ja kaada esipaistetun pohjan päälle. Paista n. 25 min. 200 C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti