Piparipohja
- 250 g pipareita (murusina)
- 80 g voita (sulata ja sekoita murusiin)
Painele irtopohjavuoan (24 cm) pohjalle leivinpaperin päälle ja paista 170 C 10 minuuttia.
Täyte
- 525 g Philadelphia-tuorejuustoa (sekoita)
- 200 g ranskankermaa
- 1 dl fariinisokeria
- 1 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria (lisää ranskankerma ja sokerit)
- 1 dl vispikermaa
- 3/4 dl perunajauhoja (sekoita perunajauhot kermaan ja lisää täytteeseen)
- 4 munaa (lisää yksitellen, samalla vatkaten)
- 2 rkl sitruunamehua
- kanelia
- kaardemummaa
- Kaada piparipohjan päälle ja paista 175 C noin tunti. Jäähdytä ja laita yöksi jääkaappiin. Irroita vuoasta vasta sitten.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti