Kaksi tulee ihan samalla vaivalla kuin yksikin. Jää toinen pakastimeen - on tosi hyvää pakastuksenkin jälkeen. Melkein jopa parempaa. |
Suklaakakku
- 265 g margariinia
- 3 dl sokeria (vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi)
- 3 munaa (lisää munat yksitellen, vatkaten)
- 3,75 dl vehnäjauhoja
- 3 rkl kaakaojauhetta
- 1½ tl leivinjauhetta
- 3 tl vaniljasokeria (sekoita kuivat aineet ja yhdistä taikinaan)
- 1½ dl vispikermaa (lisää kuivien aineiden kanssa vuorotellen)
- 120 g tummaa suklaata (rouhi ja lisää taikinaan)
- Paista voidellussa ja korppujauhotetussa vuoassa (1,8 l) 175 C 50 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa ennen kumoamista, koska muuten saattaa lösähtää. Joskus olen jättänyt koko yöksi jäähtymään.
Alkuperäinen ohje taas vaihteeksi Kinuskikissan kirjasta, mutta kun tämä vaan on niin hyvää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti