- 200 g margariinia
- 210 g (3 dl) fariinisokeria (vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi)
- 3 munaa (lisää munat yksitellen, jatka vatkaamista)
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl kanelia
- 1 rkl vaniljasokeria (yhdistä kuivat aineet)
- 250 g (4 dl) hienoksi raastettua porkkanaa (lisää kuivat aineet ja porkkanaraaste vuorotellen)
- Paista suorakaiteen muotoiseksi (n. 20 x 30 cm) 180 C. Varmista kypsyys tikulla. Anna jäähtyä, kostuta halutessasi esim. sitruunalimpparilla.
Kuorrutus
- 500 g mascarpone-juustoa
- 4 dl tomusokeria
- 1 tl vaniljasokeria (sekoita aineet ja levitä porkkanakakun päälle)
Anna jähmettyä jääkaapissa, niin leikkaaminen on vähän helpompaa. Kuorrute on pehmeää ja tarttuvaa, mutta hyvää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti