Peruskakkupohja, jolla saa aina ihanan kuohkean kakun. Vuoan halkaisija 22 cm.
- 4 munaa
- 1½ dl sokeria (vatkaa vaahdoksi)
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 dl perunajauhoja
- 2 tl leivinjauhetta (sekoita kuivat aineet ja yhdistä munasokerivaahtoon)
- Paista voidellussa ja mannaryynillä jauhotettussa vuoassa 175 C, kunnes kypsä (noin 40 minuuttia)
Daim-vadelmatäyte
- 4 dl vispikermaa (vatkaa vaahdoksi)
- 150 g mascarponejuustoa
- ½ dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria (lisää juusto ja sokerit)
- 112 g Daim-patukoita (rouhi veitsellä ja lisää täytteeseen)
- 200 g suomalaisia vadelmia
- Leikkaa kakku kolmeen osaan (kaksi väliä). Kostuta sitruunalimpparilla. Laita puolet täytteestä ensimmäiseen väliin ja upota sitten jäisiä vadelmia tasavälein. Tee toinen väli samalla tavalla. Pinnalle punaista sokerimassaa ja reunoille kermavaahtoa.
Täyteohje Kinuskikissalta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti