Kantarellipiirakka
Pohja
- 200 g margriinia
- ½ dl vehnäleseitä
- 3½ dl vehnäjauhoja (sekoita margariini, leseet ja jauhot muruseoksi yleiskoneessa)
- 1½ vettä (lisää kylmä vesi ja sekoita taikinaksi)
Kaulitse taikina levyksi, laita voideltuun vuokaan ja esipaista 10 minuuttia 200 C.
Täyte
- ½-1 kg kantarelleja
- 1 sipuli (leikkaa kantarellit ja sipuli palasiksi ja paista pannulla)
- suolaa
- pippuria (mausta sienet)
- 2 munaa
- 2 dl vispikermaa
- 200 g kantarellituorejuustoa
- 3 tl vehnäjauhoja (sekoita munat, kerma, juusto ja jauhot)
Kaada paistetut sienet esipaistetulle pohjalle ja kaada neste päälle. Paista 200 C puolisen tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti