Aikaisempi Kuningattaren suklaakakkuja täällä ja täällä.
Kuningattaren suklaakakku viinimarjoilla
Pohja
- 2 munaa
- 2 dl sokeria (vaahdota munat ja sokeri)
- 100 g voita (sulata, jäähdytä ja lisää edellisiin)
- 1 dl vehnäjauhoja
- 3/4 dl kaakaojauhetta
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria (sekoita kuivat aineet ja lisää edellisiin)
Paista irtopohjavuoassa (pohjalla paperi, reunat voideltu voilla) 200 C 20 minuuttia
Päällinen
- 1½ dl vispikermaa
- 200 g maitosuklaata (kuumenna kerma kiehumispisteeseen, ota kattila pois liedeltä ja lisää suklaapalat, sekoita kunnes tasaista ja laita kakun päälle)
- pinnalle viinimarjoja
Helppo tehdä laktoosittomana, käyttää vain laktoositon margariinia ja laktoositonta maitosuklaata (Brunberg).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti