15.9.2015

Perunarieskat

Kesäperunoiden jälkeen perunamuussi maistuu niin hyvältä! Aina sitä kuitenkin jää yli ja loput nakkasin perunarieskataikinaan. Lämmintä leipää iltateelle hyvin pienellä vaivalla.

Aikaisemmin olen tehnyt pelkällä vehnäjauholla (ohje täällä), nyt vähän terveellisemmin.





Perunarieskat (14 kpl)
  • n. 5 dl perunamuusia
  • 1 muna (sekoita muna muusiin)
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 2½ dl sämpyläjauhoja (lisää kuivat aineet ja sekoita nopeasti)
Pyörittele palloiksi tai nostele nokareita pellille leivinpaperin päälle. Painele ohueksi rieskaksi ja tee haarukalla reikiä. Paista 250 C 15 minuuttia.

Ohje Kotiliedestä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti