Sama aikaisempi resepti täällä.
Vasen 10 cm, oikea vajaa 7 cm. Pieni yksinäinen 5,5 cm. |
Kinkkupasteijat (60 pientä ja 25 isoa)
Voitaikina
- 500 g voita tai margariinia
- 500 g vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta (sekoita rasva ja jauhot)
- 3 dl kylmää vettä (lisää vesi ja sekoita tasaiseksi)
Laita löysä taikina laakeaan astiaan leivinpaperin päälle ja anna kovettua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Kinkkutäyte
- 300 g palvikinkkua (leikkaa siivut kuutioiksi)
- 150 g juustoraastetta (esim. punaleimaemmental)
- 150 g tuorejuusto (esim. ruohosipulituorejuusto) sekoita kaikki aineet sekaisin
Ota kaulitusta taikinasta muotilla ympyröitä, täytä ja painele haarukalla kiinni. Voitele munalla. Paista 200 C noin 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti