Lepakkopikkuleivät (60 kpl)
Taikina
- 200 g margariinia
- 1 1/4 dl sokeria (vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
- 1 muna (lisää muna ja jatka vatkaamista)
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 rkl kaakaojauhetta
- 2 tl vaniljasokeria (sekoita kuivat aineet ja lisää taikinaan)
Kaulitse taikina ja ota lepakoita muotilla. Paista 185 C 8 minuuttia.
Kuorrute (paksu ja löysä)
- tomusokeria
- Apteekin salmiakki -mixeriä
- mustaa elintarvikeväriä
Sekoita paksuksi kuorrutteeksi ja pursota kaikkien lepakoiden reunat.
Täytä lepakon keskusta samalla, mutta löysemmällä kuorrutteella. Jämäkät reunat pitävät löysemmän kuorruutteen ääriviivojen sisällä. Löysempi kuorrute tasoittuu kauniisti.
Silmiksi punaiset nonparellit.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti